Tilbake
Cover image

Vestre

Nordmenn bruker og kaster stadig mer. Bare siden 1995 har avfallsmengden økt med over 50 prosent. Bruk- og kast-samfunnet har blitt et stort miljøproblem.

Vestre produserer møbler for byer, parker og offentlige uterom. I 70 år har selskapet bidratt til å skape sosiale møteplasser for millioner av mennesker. Møblene produseres av nordisk stål og høykvalitets furu fra Norge og Sverige. Slik får materialene kortest mulig reisevei og minst mulig miljøbelastning. I tillegg er produktene bygget i Skandinavia og leveres med livstidsgaranti mot rust. Med slike tiltak er Vestre med på å hjelpe oss bort fra bruk- og kast-samfunnet samtidig som de driver bærekraftig, noe som gjenspeiler seg i Vestres nullvisjon; å produsere null produkter som ikke kan ha evig liv.

Produksjonen foregår på moderne produksjonsanlegg som er svært energieffektive og drives av fornybare energiressurser. Vestre arbeider systematisk med å redusere egen miljøbelastning og bidrar aktivt til å finansiere klimatiltak. Vestre har satt seg som mål å være verdens mest bærekraftige utemøbelprodusent, og var den første produsenten av klimanøytrale utemøbler og benker som har blitt tildelt miljømerket Svanen. 

Ved å tilby verden beste design, beste kvalitet og lang levetid, vil norske bedrifter som Vestre kunne skaffe seg et solid og bærekraftig konkurransefortrinn samtidig som industrien bidrar til å bekjempe miljøproblem.

Relaterte Artikler